Přijďte ochutnat speciální Velikonoční menu, které pro vás připravil náš šéfkuchař Jakub Spíral společně s hostujícím šéfkuchařem Vojtou Gajerem ze Štipce.
Těšit se můžete na:
🥚 Sulc a pečené kuřátko z dílny Vojty
🌿 Polévku z medvědího česneku a jehněčí kolínko od Jakuba.
Menu podáváme od 16. do 21. dubna. Těšíme se na Vás!
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem, který můžete pořídit snadno online.
UPEČENO S LÁSKOU - A TROCHU MAZANĚ!
I letos si pečeme svůj vlastní mazanec. Voňavý, nadýchaný a s poctivou dávkou mandlí. Chcete si ho vychutnat i doma? Objednejte si ten náš s vyzvednutím v Hospodě Na Spilce.
Jak na to?
Těšíme se!